شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی

تاریخ : یکشنبه 06 مهر 1399 زمان : 15:19 | بازدید : 46
نویسنده : Admin | نظرات (0)

دیجیتال مارکتینگ یا Digital Marketing چیست؟ | میلاد کرمی

 

6.تبلیغات

 

این بخش دارای هزینه است.اما شما لازم نیست کار خاصی انجام دهید تنها کاری که شما باید انجام دهید طراحی بنر میباشد و واریز هزینه به حساب سایت ها در قبال قرار دادن بنر شما.

 

انواع دیگری از تبلیغات هم وجود داره به صورت تبلیغات متنی که بیشتر برای بدست اوردن بک لینک قرار داده میشود.

سیگاررا نه؛ وسوسه سیگارکشیدن راترک کنید!

از رشد بورس جا نمانید!

 

 

 

و نوع اخر تبلیغات هم تبلیغات کلیکی میباشد که معروف ترین انها Google Adwords هست که به دلایلی در حال حاضر دارای هزینه بسیار زیادی میباشد اما همچنان مورد استفاده است.

 

 

 

17.News Coverage

 

در این مورد زیاد در نت فارسی بحث نشده است.خیلی خلاصه بخواهیم توضیح بدهیم شما باید روش هایی را پیدا کنید که سایت های خبری متفاوت برای شما خبر درج کنند.سایت های بسیار هستند که خبرهای وب فارسی را منتشر میکنند که معروف ترین انها Webna میباشد.شما با ارسال خبر خود میتوانید Network Coverage برای سایت ایجاد کنید. 

 

 

 

18.درخواست بررسی بدهید

 

جدیدا سایت های بزرگ بخشی راه اندازی کرده اند به نام بررسی و یا معرفی سایت.در این بخش شما با پرداخت هزینه ای میتوانید از انها بخواهید سایت شما را مورد بررسی قرار دهند و ان را در اختیار کاربران خود قرار دهند.

 

 

 

19.تبادل لینک و لوگو کنید

 

تبادل لینک هیچ وقت مورد توجه و علاقه ما در سئوموز نبوده زیرا اینکار فقط در ظاهر نتایج مثبت دارد و در عمل تنها نتایج منفی برای شما خواهد داشت.اما هنوز هم تبادل لینک یک راه برای معروف شدن و به دست اوردن بازدید از سایت ها می باشد.اما تبادل لوگو کاری که به تازگی در میان وبسایت های فارسی بسیار رواج پیدا کرده بسیار مفید می باشد.قاطعانه میتوان گفت که تبادل لوگو چندین برابر تبادل لینک برای شما بازدید خواهد اورد زیرا کاربران دوست دارند به جای خواندن متن به تصاویر نگاه کنند.این یک علاقه ی قدیمی و ذاتی در انسان است که توجه زیادی به تصاویر دارد.

 

 

 

20. شبکه های اجتماعی

 

بحث شبکه های اجتماعی به میزانی مهم و پیچیده میباشد که تصمیم گرفتیم ان را در پستی جداگانه مورد بررسی قرار دهیم.اگر از اول ما را همراهی کرده باشید متوجه میشوید که ما همیشه بر اهمیت شبکه های اجتماعی پافشاری کرده ایم و سئو را بدون شبکه های اجتماعی بدون تاثیر میدانستیم.

 

 

 

نحوه افزایش بازدید سایت,اموزش افزایش بازدید سایت

 

روش های نوین افزایش بازدید سایت و وبلاگ 

 

 

 

در این بخش به شما روش هایی را اموزش خواهیم داد که چگونه از طریق شبکه های اجتماعی ( Social Medias ) افزایش بازدید داشته باشید.

 

قبل از هر گونه توضیحی لازم است اولین و مهم ترین قانون فعالیت در شبکه های اجتماعی را بدانید.

 

قانونی نانوشته وجود داره که اگر میخواهید در شبکه های اجتماعی موفق باشید شما باید خودتان و سایتتان را فراموش کنید اگر شما فرد مشهوری هستید اگر بهترین سایت جهان را دارید اگر ایده ای دارید که در هیچ سایت دیگری پیدا نمیشود اینها هیچ کدام در ملاک های اولیه نیستند شما باید یاد بگیرید که از مردم و میان مردم باشید و برای انها فعالیت کتید.شما باید یاد بگیرید که در شبکه های اجتماعی بزرگ یا کوچک بودن مهم نیست ان چیزی که مهم است نحوه ی فعالیت شما است.بسته به نوع فعالیت شما میتوانید سایت کوچک خود را به یک سایت بزرگ در شبکه های اجتماعی تبدیل کنید و بالعکس.

 

 

 

21. فیس بوک

 

بزرگترین شبکه اجتماعی جهان فیسبوک میباشد.که از افراد عادی تا افراد بزرگ سیاسی و اجتماعی در ان فعالیت دارند.نمونه حقیقی اهمیت فیسبوک را میتوان در انتخابات آمریکا مشاهده کرد جایی که باراک اوباما توانست با فعالیت در فیسبوک تعداد بسیار زیادی طرفدار پیدا کند همچنین او توانست خود را به جوانان معرفی کند و اهداف خود را در مکانی که بیشتر فعالان ان جوانان هستند بیان کند.

 

 

 

اگر شما شرکت بزرگ یا کوچکی دارید و یا حتی یک سایت شخصی دارید باید در فیسبوک فعالیت کنید.زیرا شبکه های اجتماعی بخش جدانشدنی سئو میباشند و در سئوی نوین سئو بدون شبکه های اجتماعی بی معنی میباشد.

 

 

 

22. توییتر

 

استفاده از این شبکه اجتماعی زیاد میان همه ی ایرانیان رایج نیست.اما به جرات میتوان در صورت استفاده حرفه ای از این شبکه تاثیر ان بیشتر از فیسبوک است.

 

یکی از بهترین نکات توییتر این میباشد که شما به راحتی میتوانید مخاطب خود را انتخاب کنید یعنی شما اگر فرد خاصی را مد نظر دارید میتوانید او را Follow کنید و همچنین اگر فرد خاصی هم به موضوع فعالیت شما علاقه مند باشد شما را Follow خواهد کرد.همچنین افرادی که در توییتر حاضر هستند در میان فارسی زبانان به یک گروه خاص خلاصه میشوند.

 

 

 

یعنی گروه خاصی از افراد که اکثر انها وبمسترها و فعالان وب هستند در توییتر فعالیت متمرکز دارند این خود نشان میدهد که هر کلیک بر روی یک لینک شما در توییتر چندین برابر فیسبوک ارزش دارد.همچنین نکته ی جالب اینجاست که توییتر هرچند که از فیسبوک اعضای کمتری دارد و در رقابت با فیسبوک عقب تر هست اما گوگل به ان پیج رنک ۱۰ داده است که نشان میدهد که یک لینک از این سایت با این که Nofollow هم میباشد اما دارای Authority بسیار بالایی میباشد.

 

 

 

23. گوگل پلاس

 

همه ما میدانیم که قوانین سئو را گوگل تعیین میکند خیلی کم پیش میاید که یاهو و بینگ و یا دیگر موتورهای جستجو قوانین جدیدی را اضافه کنند.اما از جمله قوانینی که بینگ اضافه کرد شبکه های اجتماعی بود.زمانی که بینگ به سمت فیسبوک رفت و تعداد لایک ها را در نتایج خود دخالت داد با کمی تاخیر گوگل هم به سمت شبکه اجتماعی دیگری رفت که اختصاصی خود بود یعنی گوگل پلاس.

 

 

 

24. Pinterest

 

در مورد این شبکه اجتماعی در پست ۸ پیش بینی در مورد سئو در سال ۲۰۱۲ توضیح دادیم. در این سایت هم مانند توییتر شما میتوانید به راحتی مخاطب خود را مورد هدف قرار دهید و با مرتب کردن تصاویر در بخش های مختلف به بازدید کننده ها نشان دهید که جوزه ی فعالیت شما در چه محدوده ای میباشد.

 

 

 

25. اشتراک گذاری پیاپی

 

اگر شما در توییتر فعالیت میکنید در بازه های زمانی مختلف به عناوین مختلف پست های قبلی خود را دوباره توییت کنید.شاید کمی عجیب به نظر برسد اما کاملا واضح هست که ما همیشه نمیتوانیم تمام توییت ها را ببینیم شما با تکرار کردن پست های خود در واقع به خود این امکان را میدهید ان گروه که ممکن است توییت شما را ندیده باشند انها هم ببینند.

 

 

 

26. Social Bookmarking

 

سایت های Social Bookmarking به سایت هایی گفته میشوند که مانند دیگر شبکه های اجتماعی فعالیت میکنند اما این تفاوت که کاربران میتوانند پست ها و لینک های مورد علاقه خود را در اختیار دیگران نیز قرار بدهند. این سایت ها میتوانند مقدار بسیار زیادی از بازدید را برای شما فراهم کنند.معروف ترین سایت های انگلیسی زبان در این مورد Reddit و Digg میتوان برشمرد در زبان فارسی شبیه ترین وبسایت ها این گونه وبسایت ها بالاترین میباشد.

 

 

 

27. StumbleUpon

 

StumbleUpon این امکان را فراهم میکند که شما دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.شما با ارسال مقاله خود در این وبسایت به گونه ای پست و دانش خود را با گروه بزرگی از کاربران اینترنت به اشتراک میگذارید.StumbleUpon نوعی وبلاگ میباشد که کاربران میتوانند به شما امتیار مثبت ( Thumb Up ) یا منفی ( Thumb Down ) بدهند.یکی دیگر از امکانات این سیستم این میباشد که کاربران میتوانند پست های وبلاگ شما را در وبلاگ خود قرار دهند.

 

 

 

28. ارتباط برقرار کنید

 

فعال بودن در شبکه های اجتماعی و به اشتراک گذاشتن لینک ها کافی نیست شما باید یاد بگیرید که با بقیه ارتباط برقرار کنید.شبکه های اجتماعی بزرگ مانند فیسبوک و توییتر براساس برقراری ارتباط میان کاربرها بنا شده اند.اگر شما در فعالیت خود سعی کنید با دیگران ارتباط برقرار کنید باعث میشود نه تنها به خود ان فرد بلکه به دوستان او هم وبسایت و خود را معرفی کنید.

 

 

 

29. LinkedIn

 

این شبکه اجتماعی زیاد میان کاربران فارسی شناخته شده نیست.اما هر وقت اسمی از Social Marketing اورده میشود این سایت جزو اولین سایت هایی میباشد که باید در ان فعالیت کرد. این وبسایت در سال ۲۰۱۱ نزدیک به ۴۰۰ درصد افزایش بازدید از طریق موبایل داشته.

 

 

 

30. Myspace

 

مای اسپیس قبل از فیسبوک و توییتر هم محبوب بود اما بعدها با امدن شبکه های اجتماعی جدید این سایت از مرکز توجه خارج شد و حتی در یک بازه ی زمانی افت هم داشت.اما هنوز هم این وبسایت مکان عالی میباشد برای ایجاد ارتباط با بقیه افراد.سعی کنید از طریق منوی Browse تعداد زیادی دوست برای خود اضافه کنید و سپس لینک وبسایت خود را به اشتراک بگذارید.

 

منبع:

https://www.beytoote.com/computer/tarfand-i/increase-website1-visitors.html

ارسال نظر برای این مطلب


کد امنیتی رفرش